dimarts, 27 d’abril del 2010

Millorem la nostra dieta, per Minerva Lechigero i Cristina Soler

Hola: Aquestes són les nostres propostes per millorar la nostra dieta, segons la valoració que  la Fundació Alícia i Recerca en acció  ens va enviar a partir de les dades reals de com menjàvem els alumnes de la nostra classe. En cada vídeo hem inventat un LEMA i hem fet després una xicoteta explicació. Hem demanat al nostre profe que incloguera en el bloc els vídeos que hem seleccionat per fer més atractives les nostres propostes. Esperem que us agraden.

Proposta per millorar el consum de peix



 Afegeix un somriure a la teua vida, ix de la monotonia, menja peix ! 

Pensem que estem acostumats a menjar carn perquè és més apetitosa. Però si tastem el peix podrem eixir de la monotonia i tindre un dia diferent de la resta.


Proposta per millorar el consum de fruita


 Tria la teua moda, menja fruita, modernitza’t ! 

Incitem a menjar fruita relacionant-lo amb la moda pensant que és una de les coses que més influeix en la gent.

Proposta per millorar el consum de verdura 


 No menysprees el que tens, valora la verdura ! 
És un forma de fer que la gent se n’adone de les posibilitats que tenen, a més que són molt salutables. Fem veure mitjançant la carència d’altres països la sort que tenim de poder tastar aliments que pensem que no ens agraden.

Proposta per reduir el consum de bolleria 


“No deixes que la ficció supere la realitat” 
Molts de nosaltres alguna vegada hem vist dibuixos en els queals als protagonistes els agradava especialment els dolços. Pero a la vegada desitgem un cos deu, és una manera de fer que deixem a banda la ficció i se n’adonem que cal cuidar-se per estar com molts dels nostres ídols reals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada