diumenge, 24 d’octubre del 2010

Material interactiu sobre malalties infecciones

Us voldria presentar una aplicació anomenada “Acércate a la Ciencia: enfermedades emergentes”, que ha estat publicada pel “Instituto de Tecnologías Educativas” del Ministeri d’Educació, i realitzada per un equip de professionals de l’empresa Ambientech.
Es tracta d'un material molt complet i molt útil per poder entendre el tema de les malalties infeccioses. El problema és que està dirigit a alumnes de batxillerat, tot i que les seues animacions us poden ajudar molt. Espere que intenteu entendre-ho  ja que desenvolupa uns continguts educatius sobre l’atac víric o bacterià al cos humà, l’actuació del sistema immunitari enfront dels microbis, la transmissió de les malalties infeccioses, els mecanismes d’acció de les vacunes, etc. 
També hi  trobareu un glossari dels diferents  termes científics i mèdics relacionats amb aquestes malalties.Us recomane la seua consulta.

NOTA: He fet una presentació PowerPoint resumida d'aquest material que us presentaré en classe i que podeu descarregar-vos ací. També hi ha una versió resumida del glossari per descarregar.

ambientech ite

Font de la notícia: blog.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada